De Wolk en Water hermitage hanteert geen vaste prijzen voor activiteiten.  De tempel bestaat naar boeddhistische traditie van vrijwillige donaties en is dankbaar voor uw goedgeefsheid. Vrijgevigheid is een van de zes kwaliteiten die verlicht handelen kenmerken (de overige zijn ethisch handelen, geduld, toewijding, meditatieve aandacht en wijsheid).

Financiële steun voor de maandelijkse rekeningen van gas en elektra, de website en het dagelijks leven worden geapprecieerd en maken het voortbestaan van de hermitage mogelijk.

We vragen daarom eenieder te geven naar draagkracht; richtlijnen voor te geven bijdragen staan hieronder vermeld. Donaties kunnen gegeven worden via de bedelkom in de hermitage en door overmaking NL17 TRIO 0338 6782 39 ten name van Stichting Wolk en Water te Langelille.

Richtprijzen:
U bent welkom om onderstaande richtbedragen als donatie te geven. Meer wordt gewaardeerd en minder mag ook.
Ochtend-/avondmeditatie: € 7,00
Dagretraite: € 20,00
Een bijdrage kan gegeven worden door een bedrag in de bedelnap in de hermitage achter te laten, of door overmaken op bovenstaande bankrekening.

Hoe kunt u ons steunen?
Als u De Wolk en Water hermitage en haar activiteiten wilt ondersteunen, kunt u dat het beste doen door ‘Vriend van de Wolk en Water hermitage’ te worden en maandelijks een vast bedrag over te maken op bovenstaande bankrekeningnummer. Dit type donatie helpt de tempel om een gezonde financiële basis te krijgen en te behouden en draagt daardoor bij aan het voortbestaan van de Wolk en Water hermitage en haar activiteiten.

Ook donaties van koffie en fruit zijn altijd heel welkom.
Te allen tijde kunnen wij heel goed hulp gebruiken.